ANIA HAIE wordt verkocht in twee locaties van ’t oorzaakje; in Leiden, Alphen aan den Rijn & Delft.

Ania Haie is een Sieradenmerk gevestigd in Londen. Het merk bied een scala aan collecties, allemaal ontworpen in 925 sterling zilver, verguld met 14 karaats geel goud of 14 karaats rosé goud. Elke collectie belicht een modetrend van het moment. Ieder sieraad is ontworpen met de bedoeling te worden gestapeld en gecombineerd met andere sieraden, maar zijn uniek en gedetailleerd genoeg om ook op zichzelf te worden gedragen.

Een luxe gevoel met een toegankelijk prijskaartje

Dankzij ANIA HAIE kun je een luxe gevoel creëren met een toegankelijk prijskaartje. De sieraden definiëren de nieuwste trends, en hoewel de sieraden trend bewust zijn maken de unieke ontwerpen de sieraden toch individueel: Zo maak je gemakkelijk een modern statement met je sieraden.
Nadat het merk groot werd in het Verenigd Koninkrijk en Europa, wordt het merk inmiddels wereldwijd verkocht. Oók bij ’t oorzaakje!

Het ontstaan van het merk

Ania Haie werd geboren met een passie voor kwaliteitssieraden met stijl en een duidelijk begrip voor het feit dat modegericht vrouwen kwaliteit willen. Ze begreep dat de moderne vrouw meer sieraden wilt kunnen combineren om haar individualiteit te kunnen zien. Daarom besloot Ania haar eigen sieradenlijn op te zetten met sieraden die goed te combineren en te stapelen zijn. 

Recommended Posts